Nanocoating.nl

Alles over renovlies behang

Een glad oppervlak ontstaat door het aandrukken van renovlies behang dat bestaat uit papier met vezels, net als glasvliesbehang. Daarom heeft het dezelfde uitstraling als een gestucte muur en is het zeer geschikt voor oneffen muren. Ondanks dat het goedkoper is dan glasvliesbehang, boet het op geen enkele manier in aan stevigheid.

Dit zijn de voordelen van renovlies behang

Renovlies behang is een soort behang dat niet alleen voor decoratieve doeleinden wordt gebruikt, maar ook als materiaal om haarscheurtjes te overbruggen. Dit materiaal wint aan populariteit bij huiseigenaren die hun muren veilig en gezond willen houden, en niet alleen esthetisch. Het wordt ook aanbevolen door bouwprofessionals voor preventief gebruik, omdat het helpt tegen de uiteindelijke verschijning van haarscheuren in nieuwe huizen. Met renovliesbehang kunt u jarenlang van uw muren genieten.

Wanneer moet u renovlies behang gebruiken?

Behang- en verfklare muren kunnen snel en betaalbaar strak worden gemaakt met renovlies. Het wordt veel gebruikt voor nieuwe muren, die daardoor strak en slag- en krasbestendig worden.

Renovlies behang in nieuwbouw woning gebruiken

Glasvezelbehang is de ideale oplossing als behangklare muren nieuw zijn gebouwd en men de voorkeur geeft aan zeer glad gestucte muren, maar bang is voor krimpscheuren als gevolg van lopende bouwwerkzaamheden.