Over ons – wie zit er achter Buildhome.nl

Als fervent klussers hebben de oprichters na jaren lange ervaring ervoor gekozen om iedereen in Nederland de beste tips en adviezen te geven. Zoals je weet zijn er in en rondom het huis vele klusjes. Vaak gaat dit gepaard met de nodige voorbereidingen en komt er meer bij kijken dan men denkt. Daarom Buidhome.nl, jouw gids voor alle klusjes in en rondom het huis.

Bespaar zoektijd en geld op aankoop van klusproducten

Opgericht in 2021 mede vanwege de gezondheidscrisis met de daarbij komende druk op bouwbedrijven en experts. Het team van Buildhome.nl heeft gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring in de bouw, mede als uitvoerend als project advisering. Het doel van ons team is om jou tijd en geld te besparen bij de verbouwing. Als het gaat om producten als deurdrangers of projecten als jouw trap renoveren, wij behandelen iedere klus.

Vragen en/of opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen over Buildhome.nl of heb je tips voor ons? Neem dan contact met ons op, wij proberen zo goed als wij kunnen zo snel mogelijk te reageren.

Adverteren

Wil je meer bezoekers naar jouw webshop of website? Maak dan gebruik van het bereik van Buildhome.nl om jouw website te laten groeien. Neem contact met ons op en ontvang de mogelijkheden.